Jirinovski'den Erdoğan'a, 'Boş ver Batı'yı Kremlin'e gel'

/ Kaynak: CHA
Jirinovski'den Erdoğan'a, 'Boş ver Batı'yı Kremlin'e gel'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim olaylarına destek için başkent Moskova'da düzenlenen gösteriye katılan Rusya'nın aşırı sağçı Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a istişare için Moskova'ya gelmesini önerdi.

Taksim olaylarına destek için başkent Moskova'da düzenlenen gösteriye katılan Rusya'nın aşırı sağçı Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a istişare için Moskova'ya gelmesini önerdi. nbsp;Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği yanında toplanan Jirinovski ve parti gençlik kolu üyeleri, Taksim göstericilerine destek veren sloganlar attı "Erdoğan istifa", "Elini Türk muhalefetinden çek", "Özgür Türkiye" gibi Türkçe ve Rusça pankartlar açan yaklaşık 50 kişilik gruba polis müdahale etmedi. nbsp;Gösteride konuşan Jirinovski Erdoğan'a,"Kuzey'in tavsiyesine kulak asın. Gözlerinizi güneye, Müslüman dünyasına dikmeyin. Batı'nın ağız kokusunu çekmenize gerek yok. İstişare için atla gel Moskova'ya, Kremlin'e"dedi. nbsp;Jirinovski, Erdoğan'ın hatalı politikalar yaptığını da iddia etti. Göstericilerin, "Partimiz Türkiye halkıyla birlikte" pankartı ise dikkat çekti.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...