Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

NASA uzmanları Malatya’ya geliyor

Düzenleyen:
NASA uzmanları Malatya’ya geliyor

GÜNDEM Haberleri

İnönü Üniversitesi tarafından Malatyalı İşadamları Derneği’nin (MİAD) desteğiyle düzenlenen ROBOCOT Malatya 2017 Bilim Şenliği’nin ikincisi 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 Şenlik, geleceğin buluşçularının geliştirdiği birbirinden iddialı robotlarının çekişmesine sahne olacak. NASA’nın yeni uzay aracı ORION’un Sorumlu Sistem Mühendisi Sırrı Oğuz ile yine aynı kurumda görevli  Dr. Oktay Arslan da etkinlikte geleceğin dâhileriyle buluşacak. Oğuz ve Arslan, NASA’daki deneyimlerinin yanı sıra yeni projelerini katılımcılarla paylaşacak. Bilim şenliğinin dikkat çeken bir diğer ismi de Massachusetts Institute of Technology’de (MIT) görevli Türk akademisyen Prof. Yılmaz Uygun olacak. ROBOCOT Malatya 2017 kapsamında ayrıca yeni girişimci, yeni fikir ve yenilikçi yazılım fikirleri, drone yarışmaları organize edilecek. Genç kâşiflerin çalışmalarından oluşan sergi de iki gün boyunca ziyaretçiler tarafından gezilebilecek. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...