Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gerekli planlamaları yapmaya ihtiyacımız var

/ Kaynak: AA
Gerekli planlamaları yapmaya ihtiyacımız var

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa Dışişleri Bakanı Fabius, ülkesinin, Suriyeli muhalifleri silahlandırmadan önce gerekli planlamayı yapmaya ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, ülkesinin, Suriyeli muhalifleri silahlandırmadan önce gerekli planlamayı yapmaya ihtiyaç duyduğunu söyledi. nbsp;Paris Uluslararası Havacılık Fuarı'nda konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fabius, muhaliflerin silahlandırılmasıyla ilgili ülkesinin nihai kararını hala vermediğini ifade etti. nbsp;Gerekli istişarelerin sürdüğünü belirten Fabius, siyasi çözüm için yardımdan yana oldukları Suriye'deki muhaliflere, koşullardan tam anlamıyla emin olmadıkça silah verilemeyeceğini aktardı. Fabius, ''Biz, silahlarımızın bir gün bize karşı kullanıldığını görmek istemiyoruz, bu yüzden nbsp;muhaliflerin komutanı general Salim İdris ile görüşmelerimiz sürüyor'' ifadesini kullandı. nbsp;Fransa'nın, muhaliflerin silahlandırılmasıyla ilgili kararını ağustos ayına kadar vermesi beklenmiyor.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...