Ömer Erdoğan'dan şok karar

/ Kaynak: İHA
Ömer Erdoğan'dan şok karar

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'da geçtiğimiz sezon sonunda futbolu bırakan kaptan Ömer Erdoğan, teknik ekibe dahil olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Bursaspor'da geçtiğimiz sezon sonunda futbolu bırakan kaptan Ömer Erdoğan, teknik ekibe dahil olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Erdoğan, "Kendimi istediğim gibi yetiştireceğimi düşünmediğim için bu çok güzel teklifi başkanımız ile birlikte oturarak kabul edemeyeceğimi söyledim" dedi. nbsp;Yeşil-beyazlı ekipte 7 sezon görev aldıktan sonra futbolu bırakan Ömer Erdoğan, yeni başkan Erkan Körüstan'ın Erdoğan'ın teknik ekipte görev almasını istediğine ilişkin açıklamalarını değerlendirdi. Ömer Erdoğan, "Erkan başkanıma ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Şehirde aldığım referanslara göre Erkan başkanımız çok iyi bir insan. Çok başarılı olmalarını istiyorum. Başkanımız hem seçim öncesi, hem de seçimden sonra sağolsun bana yardımcı antrenörlük görevi teklif etti. Bu süreçte düşündüm ve büyüklerime danıştım. Bir karara bağladım. Şuan elimdeki yetkiyle UEFA B lisansına sahibim. Birinci teknik direktör olmak için 4 yıllık yasal bir süreç var. Bu 4 yılda iki kursa daha gidip, pro lisans kursunu elde edebildikten sonra birinci teknik direktörlük konumuna geçebiliyorum. Hedeflerim arasında Allah nasip ederse Bursaspor camiasında birinci teknik direktör olarak gelip, hizmet vermek olacak. En büyük hayallerimden ve hedeflerimden birisi bu" dedi.
nbsp;"ÇOK FARKLI VE GÜÇLÜ DÖNECEĞİM"
nbsp;Yardımcı hoca olarak teknik kadro da bulunmanın kendisi için uzun bir süreç olacağını dile getiren Erdoğan, "Bu sürecin beni yıpratabileceğini düşündüm. Kendimi istediğim gibi yetiştireceğimi düşünmediğim için bu çok güzel teklifi başkanımız ile birlikte oturarak kabul edemeyeceğimi söyledim. Başka hiçbir nedeni yok. Futbolculuk kariyerimde Bursaspor'da nasıl çok güzel başarılara imza attıysam, hedeflerim arasında bundan sonra başarılı bir hoca olmak var. Bunun içinde kafamda projeler çizdim. Hocalık kolay bir konum değil. Her futbolcudan hoca olmuyor. Burada başlayıp, kısa bir süre sonra yapamayacağımın farkına vardığında bırakmak bana yakışmazdı. Belki dışarıda bu daha kolay olurdu. Bu süreçte kendimi yetiştirip, buraya Allah nasip ederse bir gün teknik direktör olarak gelmek istiyorum. Bursaspor camiası benden bu kulübe hizmet etmemi çok istiyorlardı. Böyle bir karar verdim. Bunun böyle olmasının daha hayırlı olacağını düşündüm. Hüzünlü bir ayrılık olacak ama inşallah Allah nasip ederse, buraya geri döndüğümde çok farklı ve güçlü bir şekilde döneceğim. Taraftarlarımız futbolculuk dönemimde nasıl sevdiyse, antrenörlük kariyerimde de bu sevgiyi kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...