Maserati başkentte

Düzenleyen:
Maserati başkentte

T-Otomobil Haberleri

Ülkemizde TOFAŞ çatısı altında, Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati, İstanbul’dan sonra şimdi de Ankara’da satış ve satış sonrası hizmetlere başladı.

Ülkemizde TOFAŞ çatısı altında, Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati, İstanbul’dan sonra şimdi de Ankara’da satış ve satış sonrası hizmetlere başladı. Koç Kulelerinde bulunan Birmot Maserati showroomu, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Birmot Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Karaoğuz ve Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Çimen açılışta “Bugün ilk adımını attığımız büyüme stratejimizi, önümüzdeki dönemde farklı illerde de sürdüreceğiz. Ülkemizin otomotiv endüstrisinde, üretim ve ihracat hacmiyle lider konuma gelen TOFAŞ, 6 farklı markayı başarıyla temsil ediyor. Niş markamız olan Maserati ise farklı segmentlerdeki müşterilerimize hitap ediyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...