Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tüp bebek olarak doğan 2 arkadaş, babalarını arıyordu! Sonuç şoke etti!

Düzenleyen:
Tüp bebek olarak doğan 2 arkadaş, babalarını arıyordu! Sonuç şoke etti!

YAŞAM Haberleri

İngiltere’de yaşayan ve tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen iki arkadaş biyolojik babalarının peşine düşünce kardeş olduklarını öğrendi.

İngiltere’nin Liverpool kentinde yaşayan ve tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen Georgia Bond (19) ve Jack Bowman (26) isimli iki yakın arkadaş biyolojik babalarının peşine düştü. Gazete Habertürk'ün haberine göre ilk olarak Jack, genetik paylaşımlarını İngiliz İnsan Dölleme ve Embriyo Kurumu (The Human Fertilisation and Embryo Authority) ile paylaştı.
1998 doğumlu bir kız kardeşi olduğunu öğrenen Jack, “Belki bir bağımız vardır” diyerek arkadaşı Georgia’nın da kuruma başvurmasını sağladı. İki arkadaş gelen cevapla şaşkına döndü.
Gençler, aynı donörün spermleri sayesinde anne karnına düşmüştü. Olayı Facebook ve Twitter üzerinden duyuran kardeşler, “Biz her zaman çok iyi anlaştığımız için ‘Acaba kardeş miyiz?’ şakasını yapardık. Şimdi gerçek oldu” diye yazdı. Paylaşım yalnızca Twitter’da 17 bin kez tekrar paylaşıldı. İkili her ne kadar, Twitter üzerindeki kullanıcılar tarafından “Ya arkadaştan öte bir ilişkiniz olsaydı, o zaman ne olurdu?” sorusuyla sıkılmış olsalar da sevinçlerine gölge düşürmediler.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...