AK Partili başkanlar hayat kurtardı

/ Kaynak: İHA
AK Partili başkanlar hayat kurtardı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Doğanşehir'de Sürgü Barajı'nın Akçadağ Sulama Kanalı'na düşen 66 yaşındaki kadını AK Parti İlçe Başkanı ile AK Partili Söğüt Belediye Başkanı kurtardı.

Doğanşehir'de Sürgü Barajı'nın Akçadağ Sulama Kanalı'na düşen 66 yaşındaki kadını AK Parti İlçe Başkanı ile AK Partili Söğüt Belediye Başkanı kurtardı. nbsp;Alınan bilgiye göre, tansiyon hastası olan Fatma Dinçer (66), tarlasında çalışırken dengesini kaybederek sulama kanalına düştü. Bu esnada tarlasına gitmekte olan AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, kanalda ses gelmesi üzerine koşarak yardıma gitti. Kavuncuoğlu, kanalda akıntıya kapılan kadını görünce, yine o esnada bahçesinde çalışan AK Partili Söğüt Belde Belediye Başkanı Mesut Sülü'yü de yardım için yanına çağırdı. nbsp;Kavuncuoğlu ve Sülü, yaklaşık 400 metre sürüklenen kadına bahçe sulamasında kullanılan hortumu keserek uzatıp, kurtardılar. nbsp;Kurtarılan kadın, olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...