Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, bir aylık aranın ardından 2013-2014 sezonu hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Bursaspor, bir aylık aranın ardından 2013-2014 sezonu hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılarak Mersin İdman Yurdu'na kiralanan Ozan İpek de yer aldı. nbsp;
Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 30 dakikalık tempolu koşularla devam etti. Yeşil-beyazlılar daha sonra yardımcı antrenör Teoman Eren eşliğinde koordinasyon ve kondisyona dayalı çalışma yaptı.
YABANCILARDAN SADECE BASSER KATILDI
Bursaspor'un yeni sezon hazırlıklarının ilk etabında Özlüce Tesisleri'nde yaptığı çalışmaya yabancı oyunculardan sadece Basser katıldı. Teknik Direktör Hiket Karaman, Batalla ve Belluschi'ye uzak mesafe sebebiyle 2 buçuk gün izin verdiğini söyledi. Şili Milli Takımı'na davet edilen Pinto'nun da izninin 2 gün uzatıldığı bildirildi. Yeşil-beyazlıların pazartesi günü tam kadro çalışacağı belirtildi. Bursaspor, yarın sabah ve akşam saatlerinde yapacağı antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Özlüce Tesislerinde sürdürecek.
BAŞKAN ALTEPE ZİYARET ETTİ
Öte yandan antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni başkan Erkan Körüstan ile görüştü. Başkan Altepe daha sonra Erkan Körüstan ile birlikte sezonun ilk antrenmanını izledi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...