Erdoğan'dan Hindistan'a FETÖ uyarısı!

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Hindistan'a FETÖ uyarısı!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Dost Hindistan'ın alacağı önlemlerle FETÖ'yü ülkesinden tamamen çıkaracağına inanıyorum. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan Başbakanı Modi ile görüşmesi sonrası ortak basın toplantısında konuştu. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

"Hindistan nüfusu, kaynakları ve ekonomisiyle stratejisiyle önemli bir konuma sahiptir" diyen Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle: "Türkiye olarak terörle mücadelede Hindistan'ın yanındayız.Terör örgütlerinin hedefi yıldırmaktır. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar döktükleri kanda boğulacaklar.

FETÖ'YÜ ÜLKELERİNDEN TAMAMEN ÇIKARACAĞINA...

Türkiye, Hindistan'ın harekete geçirilmeyi bekleyen bir potansiyeli olduğuna inanıyor. İki ülke arasında temas ve ticaret hacmimizi arttırmalıyız. İki ülkenin ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarmamız gerekiyor.  Paralarımızı kur baskısından da kurtarmanın gereğine inanıyoruz. İstişarelerimiz sırasında 15 Temmuz gecesi demokrasimize kasteden FETÖ hakkında ayrıntılı bilgi verdim. Bu dünyanın en tehlikeli en gözü dönmüş terör örgütlerindendir. Dost Hindistan'ın alacağı önlemlerle FETÖ'yü ülkesinden tamamen çıkaracağına inanıyorum. Bilhassa Avrupa'da kültürel ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının zehirli bir sarmaşık gibi toplum bünyesini sardığını görüyorum. Farklılıklarımızı bir tehdit değil zenginlik olarak görüyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...