Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe derbi hazırlıklarına başladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe derbi hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri

Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş deplasmanında boy gösterecek olan Fenerbahçe, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, Rizespor maçında forma giyen isimler rejenerasyon yaptı.

Rizespor’u son dakika golüyle mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini alan Fenerbahçe, hafta sonunda oynayacağı zorlu Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Vodafone Arena’da pazar günü oynanacak olan karşılaşma için izin yapmadan antrenmanlara başlayan sarı-lacivertlilerde, Rizespor karşısında ilk 11’de oynayan isimler rejenerasyon çalışması yaptı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren çalışma koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma çalışması ve pas çalışması yapan futbolcular, taktik ve bireysel çalışmayla antrenmanı tamamladı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...