Zehir tacirleri devriyeye yakalandı

/ Kaynak: İHA
Zehir tacirleri devriyeye yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde, jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan ve yanlarında bulunan çantada yapılan aramada 1 kilo esrar maddesi ele geçirilen 5 zanlı gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde, jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan ve yanlarında bulunan çantada yapılan aramada 1 kilo esrar maddesi ele geçirilen 5 zanlı gözaltına alındı. nbsp;İncekum beldesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, kaldırımda yaya olarak ilerleyen M.Ö., F.Ö., H.Ç., Y.A. ve S.P'yi durdurdu. Şüphelilerin yanında bulunan çantada arama yapan jandarma çanta içerisinde ayrı paketler halinde 1 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar, jandarma karakolundaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. Zanlılardan M.Ö., F.Ö. ve H.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilirken Y.A. ve S.P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...