Denizde boğulan 2 çocuk yan yana toprağa verildi

Düzenleyen:
Denizde boğulan 2 çocuk yan yana toprağa verildi

YAŞAM Haberleri

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde serinlemek için girdikleri denizde boğulan 16 yaşındaki İdris Buruk ile aynı yaştaki arkadaşı Emircan Durak'ın cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Merkez Akdeniz Mahallesi sahilinde dün denize giren ve yüzme bilmeyen İdris Buruk ile Emircan Durak, dalgalara kapıldı. Çırpınan gençleri görenler yardımlarına koştu. Uzun uğraşlarla sudan çıkarılan gençlere ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ancak gençlerin öldüğü anlaşıldı. Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından gençlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Çok iyi arkadaş olan İdris Buruk ve Emircan Durak'ın cenazeleri Küstülü Mahallesi Asri Mezarlık'ta yan yana toprağa verildi. İdris Buruk'un annesi Cennet Buruk ve Emircan Durak'ın annesi Fatma Durak birbirlerine sarılarak evlatlarına ağıt yaktı.
Denizde boğulan 2 çocuk yan yana toprağa verildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...