Freni bozulan uçak pist başından döndü

/ Kaynak: İHA
Freni bozulan uçak pist başından döndü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Dakka seferini yapacak olan uçağı Atatürk Havalimanı'ndan kalkmak için pist başına geldiği sırada fren arızası yaşadı. Uçak kalkıştan alınarak Devlet Hava Meydanları'na ait araç tarafından pist çekildi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Dakka seferini yapacak olan uçağı Atatürk Havalimanı'ndan kalkmak için pist başına geldiği sırada fren arızası yaşadı. Uçak kalkıştan alınarak Devlet Hava Meydanları'na ait araç tarafından pist çekildi. nbsp;Türk Hava Yolları'nın TK 712 sefer sayılı, TC-JNF kuyruk tescilli, Airbus 333-200 tipi uçağı İstanbul-Dakka seferini yapmak için 208 yolcusunu alarak pist başına ilerlemeye başladı. Kalkış için pistte hızlanmaya başlayan uçağın sol arka iniş takımlarından arıza meydana gelmesiyle uçağın kaptan pilotu kalkıştan vazgeçerek durumu teknik ekibe bildirdi. Pistte kalan uçak DHMİ ekipleri tarafından teknik kontrollerin yapılması için hangara çekildi. nbsp;Uçak teknik hangarda bakıma alınırken, yolcular ise başka bir uçakla Dakka'ya gönderildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...