Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım yalanladı

/ Kaynak: AA
Aziz Yıldırım yalanladı

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ailesiyle gittiği bir yemeğin ardından medyada yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ailesiyle nbsp;gittiği bir yemeğin ardından medyada yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı. nbsp;Yıldırım, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, önceki akşam nbsp;yemek yedikleri mekandan ayrıldıktan sonra, çekilen fotoğraflarının ardından nbsp;gazetecilere yönelik kullandığı iddia edilen 'Çekilin ezerim' şeklindeki nbsp;ifadelerin ve aracını basın mensuplarının üzerine sürdüğü bilgisinin gerçeği nbsp;yansıtmadığını kaydetti. nbsp;Başkan Yıldırım'ın açıklaması şöyle: nbsp;"Aracımın plakasının da açık şekilde yer aldığı bu haberler, özel nbsp;hayata müdahale ve saygısızlık olmakla birlikte, haberlerde iddia edildiği nbsp;şekilde 'Çekilin ezerim' gibi ifadelerimin olduğu, aracımı gazetecilerin üzerine nbsp;sürdüğüm doğru değildir. İddiaların tam aksine basın mensupları, trafikte kırmızı nbsp;ışığın yandığı esnada birçok fotoğraf almış, kendilerine herhangi bir müdahalem nbsp;olmamıştır. Özel hayata saygı duyulmaksızın yapılan ve gerçek olmayan iddialar nbsp;içeren bu haberleri kınıyorum."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...