İşte Griezmann'ın ManU'nun teklifine cevabı

Düzenleyen:
İşte Griezmann'ın ManU'nun teklifine cevabı

SPOR Haberleri

Manchester United'ın geçen sezonki Pogba transferinin ardından bu sezon da 100 milyon Euro'luk bir transfere daha Antoine Griezmann ile imza atması bekleniyor. Fransız yıldız, gelen teklife ManU'nun "Altın Top" ödülü dahil tüm hedefleri için uygun bir kulüp olduğu ama mutlaka Şampiyonlar Ligi vizesini alması gerektiği şeklinde yanıt verdi.

Manchester United'ın Antoine Griezmann'a ilgisi sır değil. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi yıldızları simgeleştikleri Real Madrid ve Barcelona'dan koparmak neredeyse imkansız ama Griezmann Atletico Madrid'e 100 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli ödenerek transfer edilebilir. Golcü yıldızın yaşının 26 olması, Atletico'da Diego Simeone'nin teknik direktörlüğünde katettiği mesafe de Manchester United'ın iştahını kabartıyor.

ESPN'de yer alan analiz haberde Griezmann'ın ticari olarak da ManU'nun strateji ve hedeflerine uygun bir transfer olacağına vurgu yapılırken, daha geçen sezon Pogba için 100 milyon Euro ödeyen İngiliz ekibinin Griezmann için de böyle bir miktarı karşılayabileceği vurgulandı.

Yazıda ManU'nun aracılar vasıtasıyla Griezmann'a teklifi ilettiği öne sürüldü. Fransız golcü bu temasta Manchester United'ı "Altın Top dahil, tüm hedefleri için uygun bir kulüp" olarak gösterse de mutlaka Şampiyonlar Ligi vizesini alması gerektiğini de belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...