Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa'da orman yangını

/ Kaynak: İHA
Manisa'da orman yangını

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Kula ilçesi Seyit Ali mahallesi Gargar mevkii yakınlarındaki Makilik alanda yangın çıktı. 2 hektar alan kül oldu.

Manisa'nın Kula ilçesi Seyit Ali mahallesi Gargar mevkii yakınlarındaki Makilik alanda yangın çıktı. 2 hektar alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Seyitali mahallesi Gargar mevkkii yakınlarındaki makilik alandan saat 16.00 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. Henüz belirlenemeyen nedenlerden çıktığı sanılan yangın, çevrede bulunanlar tarafından Kula belediyesi itfaiye ekipleri ve Alo 177 Orman Yangın İhbar Hattı'na bildirdi. nbsp;Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hemen yangına müdahale etti. çok sayıda ekip de bölgeye sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan alevlere 5 arazöz ve Kula belediyesine ait 3 itfaiye 2 kepçe 1 grader çok sayıda yangın söndürme işçisi ile birlikte çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti. Yoğun çalışmaların ardından yangın söndürüldü. nbsp;Yangında 2 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.




YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...