A Milli Kadın Basketbol Takımı 4'te 4 Yaptı

/ Kaynak: İHA
A Milli Kadın Basketbol Takımı 4'te 4 Yaptı

SPOR Haberleri  / İHA

2013 FIBA Avrupa Kadınlar Şampiyonası'nın ikinci turundaki ilk maçına çıkan A Milli Kadın Basketbol Takımı, İtalya'yı 46-66'lık skorla devirerek 4'te 4 yaptı.

2013 FIBA Avrupa Kadınlar Şampiyonası'nın ikinci turundaki ilk maçına çıkan A Milli Kadın Basketbol Takımı, İtalya'yı 46-66'lık skorla devirerek 4'te 4 yaptı. nbsp;Şampiyonanın ilk turunu namağlup lider olarak tamamlayan Ay-Yıldızlılar, ikinci turda da kaldığı yerden devam ederken, E Grubu'ndaki ilk maçında İtalya'yı rahat bir skorla devirdi. İlk yarısını 29-34'lük skorla önde geçen A Milli Kadın Basketbol Takımı, özellikle üçüncü çeyrekte rakibine sadece 2 sayıya izin vererek kontrolü tamamen eline aldı ve rahat bir galibiyete ulaştı. Milliler, E Grubu'ndaki ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü TSİ 17:30'da İsveç ile karşılaşacak. nbsp;Başa baş geçen ilk dakikaların ardından üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla skor üstünlüğünü eline alan Ay-Yıldızlılar, ilk çeyreği 16-20 önde geçti. İkinci periyotta da topu daha iyi paylaşarak sonuca giden Milliler, devreye 29-34'lük üstünlükle girerken, üçüncü çeyrekte ise A Milli Kadın Basketbol Takımı, İtalya'ya adeta potayı göstermedi. Sabrina Cinili'nin devrenin başında bulduğu basketin ardından tam 17-0'lık bir seri yakalayan Ay-Yıldızlılar, farkı da 20 sayıya çıkardı. (31-51) Son çeyrekte kenardan gelerek art arda üçlükler bulan Begüm Dalgalar'ın katkısıyla arayı daha da açan A Milli Kadın Basketbol Takımı, maçtan 46-66 galip ayrıldı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...