Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasta taşıyan ambulan çöken yolda mahsur kaldı

Hasta taşıyan ambulan çöken yolda mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur nedeniyle bazı yollarda göçük meydana geldi.

İstasyon Kavşağı'nda bir ambulans ile bir özel otomobil çöken yolda mahsur kaldı.

Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. 112 ekipleri Hicret Mahallesi'nden aldıkları hastayı ambulansla hastaneye götürürken, İstasyon Kavşağı'nda yağış nedeniyle yolun çökmesi ve yağmur sularının üzerine kapatması sonucu mahsur kaldı. sağlık ekibi anons ederek çağırdıkları diğer ambulansa kavşakta hastayı naklederek hastaneye götürülmesini sağladı. Aynı kavşakta yoldaki göçük nedeniyle ambulanstan sonra bir otomobil daha mahsur kaldı. AFAD ekipleri, mahsur kalan otomobili kendi araçları ile çekerek çıkarmayı başardı.

Gar Meydanı'nda taksicilik yapan İsmail Doğan, görevlilerin yola duba koymamasından şikayetçi olarak, "Burada  yol çalışmaları var öylece bırakıp gittiler. Duba bırakmadılar ben bazı önlemler aldım ama yetersiz geldi. Gelen araçlar yolda kaldı" diyerek tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...