Türk kaleciden romantik evlenme teklifi

/ Kaynak: AA
Türk kaleciden romantik evlenme teklifi

YAŞAM Haberleri  / AA

Yeni Bornovaspor takımının kalecisi Hasan Dindar, aracıyla yolcu otobüsünün yolunu kesip, kız arkadaşı Burcu Pirinççi'ye evlenme teklifi etti.

nbsp;Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Yeni Bornovaspor takımının kalecisi Hasan Dindar, aracıyla yolcu otobüsünün yolunu kesip, kız arkadaşı Bayan Hentbol Milli Takımı oyuncusu Burcu Pirinççi'ye evlenme teklifi etti. Hasan Dindar (23), milli sporcu Burcu Pirinççi'nin (23) bir arkadaşıyla Turgutlu'dan İzmir'e gitmek için bindiği 45 ZB 9056 plakalı yolcu otobüsünü 45 TV 900 plakalı otomobiliyle takip etti. Dindar, İzmir-Ankara E-96 karayolu Halilbeyli kavşağında otobüsün yolunun kesti ve Burcu Pirinççi'ye evlenme teklifinde bulundu. İlginç evlenme teklifi karşısında gözyaşlarını tutamayan milli sporcu Burcu Pirinççi, Hasan Dindar'a sarılarak "evet" cevabını verdi. Hasan Dindar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İlginç şeyler yaşamayı sevdiğim için dünyada her şeyden çok sevdiğim aşkıma böyle bir evlenme teklifi planı yaptım" dedi. Milli Sporcu Burcu Pirinççi de "Beni çok seven, bu ilginç teklifi hazırlayan çok sevdiğim aşkıma teşekkür ediyorum. Bu teklifiyle beni çok şaşırttı. Böyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyordum" ifadesini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...