Macbook'un rakibi Microsoft Surface tanıtıldı, işte özellikleri

Düzenleyen: / Kaynak: TeknolojiOku
Macbook'un rakibi Microsoft Surface tanıtıldı, işte özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknolojiOku

Microsoft, düzenlediği etkinlikte MacBook rakibi yeni Surface bilgisayarını tanıttı. İşte Microsoft Surface'in özellikleri!

Microsoft, bugün düzenlemiş olduğu etkinlikte yeni Surface bilgisayarını tanıttı. Tasarımı ile ön plana çıkan yeni Surface, teknik özellikleri ile Apple'ın 12 inç büyüklüğündeki MacBook modelini hedef alıyor. Peki, Surface'in özellikleri neler?

Microsoft Surface özellikleri
Microsoft Surface; 13.5 inç büyüklüğünde PixelSense teknolojisine sahip ekrana sahip. 3:2 oranındaki bu ekran 3.4 milyon piksel rengi barındırıyor. Ancak bu ekran Full HD çözünürlüğü ile MacBook'un çok gerisinde kalıyor. 1.25 kg ağırlığındaki Surface'in arka tarafı 14.47mm ön tarafı ise 9.9mm kalınlığa sahip. 

Surface'in işlemci tarafında ise 7. nesil i5 ve i7 işlemci tercih ediliyor. 14.5 saat kullanım süresi sunan Microsoft Surface, bu özelliği ile MacBook ve MacBook Air modellerini solluyor.

Microsoft Surface, fiyat konusunda da MacBook ile yarışıyor. Microsoft Surface'in i5 işlemcili, 4 GB RAM'li ve 128 GB SSD'li modeli 999 dolar fiyat etiketine sahip. İlk olarak Amerika'da resmi olarak satışa sunulacak olan Surface'in diğer Surface modelleri gibi Türkiye'de satışa sunulmayacağını düşünüyoruz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknolojiOku
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...