Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Wiel krizi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'de Wiel krizi

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş derbisi öncesi Şener’in yokluğunda sağ bek krizi yaşayan Fenerbahçe, Van der Wiel’in sürekli ağrılarını bahane etmesiyle iyice sıkıntıda

Fenerbahçe'nin bu sezon Emenike ile birlikte bitmeyen krizlerinden biri de Van der Wiel… Hollandalı sağ bek, Galatasaray derbisi öncesinde sakatlığını gerekçe göstererek idmanlara çıkmamaya başlamış ve zihinsel olarak takımdan kopuş yaşamıştı. Van der Wiel geçtiğimiz hafta da ağrıları olduğunu ifade etti ve çalışmaların büyük çoğunluğuna katılmadı. Çekilen MR'ları temiz çıkan Hollandalı, buna rağmen antrenmanları aksattı ve Çaykur Rizespor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı.

ADVOCAAT OYNATMAZ
Kendisine ihtiyaç olan dönemde ortalarda gözükmeyen Van der Wiel'in, Şener'in sakatlığında sağ bekte yaşanan krize çare olup olmayacağı merak konusu… Ancak Samandıra kaynakları, Advocaat'ın Galatasaray maçı öncesinde oynatılmayacağını anlayınca kendisiyle de problem yaşayan vatandaşını Beşiktaş maçı öncesinde kesinlikle düşünmediğini ifade ediyor.

OYUN İÇİNDE YERLER DEĞİŞECEK
Beşiktaş derbisinde sağ bekte Ozan Tufan'ın görev alması bekleniyor. Sarı kart cezalısı Mehmet Topal'ın yerine ise Neustadter, en güçlü aday konumunda. Souza ve Alper'le birlikte Neustadter'in maça orta alanda başlayacağı, gidişata göre Ozan ve Neustadter'in maç içinde yerlerini değiştirebileceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...