Kadir Topbaş, 'Bir durağı bile halka soracağız'

Kadir Topbaş, 'Bir durağı bile halka soracağız'

GÜNDEM Haberleri

Kadir Topbaş, Gezi olayları için 'Bütün projeler halkla paylaşılacak, görüşleri alınacak. Bir otobüs durağının yeri değişse bile halka sorulacak' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gezi Parkı olaylarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Bundan böyle bütün projeler halkla paylaşılacak, halka anlatılacak, bu konuda halkın görüşleri alınacak. Bir otobüs durağı yeri değişecekse bile o otobüs durağını kullananlara bu sorulacak" dedi. "Eylemlerden ötürü yaşanan sıkıntıları aşma adına tüm dünyadaki belediye başkanlarına gerçekleri, doğru bilgileri bir mektupla anlatmayı düşünüyorum" diyen Topbaş, dünyanın önde gelen medya kuruluşlarına İBB başkanı olarak bir yazı göndermek istediğini söyledi. Yeni dönemde belediye başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili soruları da cevaplayan Topbaş, "3. dönem başkanlık için bir kararım var. Benim kararım yeterli değil. Bu aşamada başbakanımız ile birlikte parti yönetiminin de buna yetki vermesi gerekiyor" dedi. Topbaş, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yapılan soruşturma sonucunda 4 zabıta memurunun açığa alındığını, 3 taşeron görevlinin ise iş akdinin fesh edildiğini de açıkladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...