Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babasını baltayla öldüren adam ayağından vurularak yakalandı

Düzenleyen:
Babasını baltayla öldüren adam ayağından vurularak yakalandı

YAŞAM Haberleri

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde babasını balta ile öldürdükten sonra ormanlık alana kaçan 31 yaşındaki Serkan İnce, jandarma ekipleri tarafından ayağından vurularak yakalandı.

Olay iki gün önce Yakakent İlçesi Yassıdağ Mahallesi Dikencik mevkiinde meydana geldi. Tartıştığı 74 yaşındaki babası Kazım İnce'yi baltayla öldürdükten sonra ahıra gömen Serkan İnce, ormanlık alana kaçtı. Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu bu sabah bir dağ evinde hareketlilik fark edildi. Eve doğru yaklaşan ekipler, şüphelinin burada olduğunu belirledi. Silahlı olan Serkan İnce'yi ekipler teslim olması konusunda ikna etmeye çalıştı. Teslim olmayarak tüfeğini ekiplere doğrultan Serkan İnce, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan şüphelinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...