Sahte müftü eşi CHP'li çıktı

Sahte müftü eşi CHP'li çıktı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'a hayranlığını Kazlıçeşme mitinginde 'farklı' bir yolla ifade eden kadını eleştiren bir video çekerek bunu sosyal medyada yayınlayan başörtülü kadın, eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını Kazlıçeşme mitinginde "farklı" bir yolla ifade eden kadını eleştiren bir video çekerek bunu sosyal medyada yayınlayan başörtülü kadın, eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi çıktı. Video görüntüsünde Başbakan Erdoğan'ı da istifaya çağıran Gül Taşlı Cenal için CHP disiplin süreci başlattı. Bunun üzerine partisinden istifa edene Gül Taşlı Cenal savcının talimatıyla polise ifade verdi. Cenal, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cenal'ın, çektiği video görüntüsüne ilişkin olarak yakın çevresine, "Tepkimizi mizansen yoluyla ortaya koymak istedim, bir kurguydu. Fakat videoyu yayınlamak gibi bir niyetim yoktu. 10-12 yaşlarındaki yeğenlerim tarafından çekilen video iradem dışında sosyal medyada yayınlandı" dediği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...