G.Saray, serinin üçüncü maçında F.Bahçe’yi ağırlıyor

Düzenleyen:
G.Saray, serinin üçüncü maçında F.Bahçe’yi ağırlıyor

SPOR Haberleri

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında Galatasaray yarın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında yarın saat 20.00’de Fenerbahçe ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saha avantajı Fenerbahçe olduğu olduğu için ilk iki maç sarı-lacivertli ekibin sahasında oynanırken, seri sarı-kırmızılıların ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu’na taşındı.

Play-Off yarı finalinin ilk iki maç Metro Enerji Spor Salonu’nda oynandı. Bu maçlarda Fenerbahçe; 83-61 ve 97-73’lük skorlarla galip ayrılarak, seride 2-0 öne geçti ve final için avantaj yakaladı. Sarı-kırmızılılar, parkeye seriyi uzatmak için çıkacakken, sarı-lacivertliler de galip gelip adını finale yazdırmak için mücadele edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...