CHP'de olağan Kongre süreci resmen başladı

Düzenleyen:
CHP'de olağan Kongre süreci resmen başladı

GÜNDEM Haberleri

CHP Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası konuşan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Olağan Kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, MYK toplantısı sonrası yaptığı basın açıklamasında, "MYK'da yapılan değerlendirmeler ışığında Mersin milletvekilimiz Fikri Sağlar'ın basında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında disiplin soruşturması başlatılması için parti meclisinden talepte bulunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir" dedi. Ardından sözü alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl de tüzük gereği CHP'de olağan  kurultayların iki yılda bir yapıldığını hatırlatarak, "MYK'da alınan kararla  bugün itibarıyla olağan kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz. Bu sürecin  tamamlanmasının hemen akabinde Parti Meclisimiz 36. Olağan Kurultay'ın tarihini  belirleyecek." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...