Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın ilk transferi F.Bahçe'den

Düzenleyen:
Galatasaray'ın ilk transferi F.Bahçe'den

SPOR Haberleri

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali'nin Galatasaray ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına erkenden başlayan Galatasaray, Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Hasan Ali Kaldırım'ı renklerine katmaya hazırlanıyor. Haziranda sarı-lacivertliler ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali ile menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla nabız yoklayan Galatasaray yönetimi, olumlu cevap aldı.

AZİZ YILDIRIM İLE ARASI AÇIK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arası açık olan Ahmet Bulut, bu anlaşmazlıktan dolayı geçen sene Gökhan Gönül'ü de Beşiktaş'a götürmüştü. Daha önce Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek'ten transferde tam yetki alan Bulut oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'a, sarı-kırmızılıların ilgisini iletti.

ÖN PROTOKOL İMZALANDI
Fenerbahçe ile yolları kesin olarak ayırmaya hazırlanan milli oyuncu da seve seve parçalı formayı giyeceğini iletti. Önümüzdeki günlerde Hasan Ali Kaldırım ile ön protokol imzalamaya hazırlanan yönetim, sezonun ilk transfer bombasını gerçekleştirmek için gün sayıyor.

Galatasaray'ın ilk transferi F.Bahçe'den
KUBİLAY KANATSIZKUŞ DA ALINACAK

Öte yandan Bursaspor maçı öncesi Ali Ay ile bir araya gelen ve mücadeleyi de birlikte takip eden Galatasaray Başkanı, Kubilay Kanatsızkuş'a olan ilgilerini yineledi. Ali Ay bu transfere çok sıcak yaklaşmasa da Başkan Özbek, Serdar Aziz'i alırken izlediği yolu işaret etti ve yine oyuncu artı para önerdi. Eğer takastaki oyuncu konusunda anlaşılırsa, Kubilay yeni sezonda Galatasaray'ın forvet alternatiflerinden birisi olacak.


Kaynak: Açık Mert Korkusuz

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...