Diyarbakır'da yağmur alt geçidi göle çevirdi, 3 araç mahsur kaldı

Düzenleyen:
Diyarbakır'da yağmur alt geçidi göle çevirdi, 3 araç mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da, öğlen saatlerinde etkili olan sağnak yağmur nedeniyle Diyarbakır- Şanlıurfa karayolundaki bir köprülü kavşağın altı göle dönüştü. Alt geçitte sular içinde mahsur kalan 3 araçta bulunanlar kendi imkanları ile kurtulurken, araçların çıkarılması için itfaiye ve karayolları ekiplerinin çalışması sürüyor.

Diyarbakır kent merkezinde öğleden sonra etkili olan sağnak yağmur, özellikle Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunda yaşamı olumsuz etkiledi. Sağnak yağış nedeniyle söz konusu karayolu üzerinde bulunan Doğum Hastanesi köprülü kavşağın alt geçidi su ile dolup göle dönüşünce seyir halinde olan bir minübüs ile 2 özel Otomobil mahsur kaldı.
Diyarbakır'da yağmur alt geçidi göle çevirdi, 3 araç mahsur kaldı
Görgü tanıklarının ifadesine göre 3 araçta bulunanlar kendi imkanları ile araçtan çıkarken, polis ve itfaiyeye haber verildi. Alt geçit trafiğe kapatılırken, çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans bölgeye gönderildi. Belediye'den gelen itfaiye ekipleri bot ile alt geçidin altına girerek araçların içinde kimse olup olmadığına baktı, ancak araçtakilerin daha önce çıktıkları belirtildi. Alt geçidin altında suda kalan 3 aracın kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...