Galatasaray'da Bruma belirsizliği!

Düzenleyen:
Galatasaray'da Bruma belirsizliği!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Bursaspor maçında attığı gol ve oynadığı futbolla yıldızlaşan Bruma'nın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Sarı kırmızılı kulüp, uzun bir süredir sözleşme konusunda Bruma'nın menajeriyle temaslarını sürdürüyor. 2018 yılında sözleşmesi bitecek olan Bruma, istediği ücretin verilmemesi halinde takımdan ayrılabilir. Ancak yönetim, Bruma konusunda gelecek tekliflere göre hareket edecek. 

Galatasaray'dan yıllık 1.2 milyon Euro alan Bruma, ücretinin 2.5 milyon Euro'ya yükseltilmesini istiyor. Ancak yönetim Bruma'ya gelebilecek yüksek miktarda bir teklife sıcak bakıyor. İngiltere'den talipleri olan Portekizli oyuncu için önümüzdeki günlerde menajeri ile yeni görüşme yapılacak. Bu görüşmeler sonucunda Bruma'ya gelen tekliflerin kulübe iletileceği ifade edildi. 

Sezon sonuna kadar zaman zaman bir araya gelecek olan tarafların Bruma'nın durumunu netleştirmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...