İşte Fenerbahçe'nin listesi

İşte Fenerbahçe'nin listesi

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'ın ajandasında 4'ü yabancı 5 isim bulunuyor ve artık merakla beklenen açıklamanın en kısa zamanda yapılacağı konuşuluyor.

Transfer bombaları patlıyor, Başkan Aziz Yıldırım çalışıyor ama halen net bir tablo yok. Sarı-Lacivertli ekibin patronunun, ajandasında 4'ü yabancı 5 isim bulunuyor ve artık merakla beklenen açıklamanın en kısa zamandayapılacağı konuşuluyor. İşte Fenerbahçe'nin hoca borsasında son durum.Capello: Milan, Real Madrid, Roma ve Juventus kariyeri, onu anlatmak için yeterli. Capello'nun 2008'den bu yana kulüp takımı çalıştırmadığını, İngiltere sonrası şimdi de Rusya Milli Takımı'nda görev yaptığını hatırlatmak lazım. En önemli nokta burası. Çünkü bu heyecanı özlediğini her fırsatta aktarıyor. Menaceri ve avukatı olan oğlu da, "Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyoruz. Teklif gelirse görüşmekten mutluluk duyarız" mesajını iletti, karşılık bekliyor. 1 senelik kontratı var ve ayrılırsa tazminat ödeyecek ama iş o noktaya gelirse taraflar bunu halletmeye hazır.
Bert Van Marwijk
Kuyt'ın önerisi olarak gündeme geldi ama araştırmalardan çıkan sonuç yönetimin de aklını çeldi. 2002'de Feyenoord'a UEFA'yı kazandırırken, 2010'da Hollanda'ya final oynatırken ortaya koyduğu 'pozitif futbol' tablosu etkileyici oldu. Capello gibi 2008'den beri kulüp çalıştırmıyor ve hayli seçici davranıyor. Marwijk'in UEFA Disiplin Kurulu'ndan çıkacak sonucu beklediği de gelen haberler arasında.
Mircea Lucescu
Başkanın gönlündeki isim. Aziz Yıldırım'ın ona teklif yaptığı da biliniyor. Bilinen bir başka gerçek de Lucescu'nun takımı Shakhtar'ın patronunun dünyanın en büyük zenginlerinden Ahmedov olduğu. Çünkü kendisini para ya da aracılarla ikna etmek mümkün değil. Fener'in kozu ise Rumen hoca. Eğer kendisi ayrılmak ister ve izin isterse transferin önü açık. Aziz başkan son ana kadar Lucescu'dan gelecek haberi bekleyecek.
Joachim Löw
Listenin güçlü adaylarından biri. Karizması, yenilikçi kişiliği ve Avrupa piyasasındaki ağırlığı Fenerbahçe Yönetimi'nde onu öne çıkaran faktörlerden. Çok Türk dostu var, Türk oyuncularla çok çalıştı ve kötü deneyime rağmen ülkemize hep sıcak baktı. Ancak şu an Alman Milli Takımı'nın başında olması ve takımıyla olan hedefleri bağlayıcı bir etken. Onu da parayla ikna etmek olası değil. Aracılar vasıtasıyla görüşüldüğü, dirsek temasının korunduğu bildirildi.
Ersun Yanal
Tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldi, yöneticilerle görüştü, tesislerde bile görüldü! Ancak uzun süredir ne kendisinden ne de yönetimden Yanal ile ilgili bir haber çıktı. Genel kanı şu ki, yönetim, gündemindeki ve gönlündeki yabancılardan bir sonuç alamayıp yerliye dönerse Ersun hoca 1 numarada. Fakat bu algı sebebiyle süreçten yıprandığı da bir gerçek. Her şeye rağmen Başkan Aziz Yıldırım'dan gelecek telefonu bekleyen ve yeni kariyer planlarını Sarı-Lacivertli renklerle süsleyen isimlerden.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...