Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Protein eksikliği önemli problem

Düzenleyen:
Protein eksikliği önemli problem

SAĞLIK Haberleri

Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Akdur, Türkiye’de protein eksikliği sebebiyle yetersiz ve dengesiz beslenmenin büyük bir sağlık problemi olduğunu söyledi.

Ziyneti Kocabıyık

Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Akdur, Türkiye’de protein eksikliği sebebiyle yetersiz ve dengesiz beslenmenin büyük bir sağlık problemi olduğunu söyledi. Hayvansal protein tüketiminin sağlıklı beslenmenin en önemli bileşenlerinden biri olduğunu belirten Prof. Dr. Akdur “Ekonomik olması  sebebiyle özellikle tavuk eti hayvansal protein açığını kapatmada önemli rol oynar” dedi. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...