Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ertuğrul Sağlam, Antalyaspor ile prensipte anlaştı

Ertuğrul Sağlam, Antalyaspor ile prensipte anlaştı

SPOR Haberleri

Bursaspor'daki görevinden ayrıldıktan sonra herhangi bir takımı çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam'ın yeni yapılanmaya giden Medical Park Antalyaspor ile prensipte anlaştığını duyuruldu

Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştı. Sağlam, cumartesi günü Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun davetlisi olarak Antalya'ya geliyor. Gültekin Gencer başkanlığında akşam saatlerinde toplanan Antalyaspor, görev dağılımı yaptı. Başkan Gencer, toplantıya girmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la ilgili medyada çıkan haberleri doğrulayan Başkan Gencer, "Biz Antalyaspor olarak kamuoyunda adı geçen hocaların hiçbirisini kulübe davet edip görüşmüş değiliz. Ancak Ertuğrul Sağlam ile telefonla görüştük. Kendisini Antalya'ya davet ettik. Cumartesi günü Antalya'da bir görüşmemiz olacak. Ertuğrul Sağlam ile başka görüşen kulüpler de var. Ancak hocamız bize sıcak bakıyor. Görüşme sağlarsak Ertuğrul sağlam ile yolumuza devam edeceğiz. Her ihtimale karşı Ertuğrul Sağlam ile olmaz ise B ve C planlarımız da var. Adını açıklamak istemediğimiz bir İngiliz hoca da gündemimiz de. Biz istiyoruz ki cumartesi akşam Ertuğrul Sağlam ile anlaşmış olalım" diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam'ın kararını neden cumartesi günü vereceği şeklindeki bir soruya ise Başkan Gencer net yanıt verdi:


"Ertuğrul Sağlam çok karakterli ve verdiği sözlerin arkasında duran bir isim. Biliyorsunuz Eskişehir'de seçim var. Oradaki bazı başkan adaylarının vaatleri arasında Ertuğrul hocanın da adı geçiyor. Hatta Mustafa Denizli'nin de adı geçiyor. Kendisi etik olarak bu sonuçları beklemeden gelmek istemiyor. Umarım, cumartesi akşamı hocamız ile anlaşmış oluruz."


ŞİŞMANOĞLU'NA BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF
Transfer konusunda yeni hocayla birlikte kararlar alacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gültekin Gencer, Ömer Şişmanoğlu konusunda kulübe Beşiktaş'ın resmen teklifte bulunduğunu söyledi. Gencer, Beşiktaş'ın Ömer Şişmanoğlu için teklif bulunduğunu, kendilerinin de yönetici Hasan Ali Ceylan aracılığıyla siyah beyazlı kulübe isteklerini ilettiklerini ifade etti. Gencer bu konuda önümüzdeki hafta başına kadar net bir karar vereceklerini sözlerine ekledi.
Başkan Gültekin Gencer, U20 Dünya Şampiyonası'na Antalyaspor olarak tam destek verdiklerini de vurgulayarak şöyle dedi:
"U20 maçlarında stadı doldurmak istiyoruz. Eğer dolduramazsak, bize 'Nasıl Avrupa Şampiyonası'na, olimpiyatlara talipsiniz' diye sorarlar. Şehirden bu konuda destek bekliyoruz. Antalyaspor'un haftalık yönetim kurulu toplantısında da gündemimizin ilk maddesi tribünlerin doldurulması için neler yapılabileceği yönündeydi. Bu konuda biz de üzerimize düşeni yapacağız."
Antalyaspor yönetim kurulunu ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Cansel Çevikol Tuncer, Başkan Gültekin Gencer'e U20 maskotu hediye etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...