Podolski'den ayrılık mesajı: Beni unutmayın

Düzenleyen:
Podolski'den ayrılık mesajı: Beni unutmayın

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Lukas Podolski, bu yılki hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi. Sezon sonunda Japonya'ya olacak Alman yiıdız, sarı kırmızılı taraftara da mesaj gönderdi.

Lukas Podolski, bu sezon Galatasaray'daki hedeflerine ulaşamamaktan yakındı.

Kulüp dergisine konuşan Alman yıldız, "Galatasaray'da iki Süper Kupa, bir de Türkiye Kupası kazandık. Ancak malesef bu yıl hedeflerimize ulaşamadık. İlk geldiğimde şampiyonluklar yaşayacağımızı düşünmüştüm. Ama futbolda her kurduğunuz hayal gerçekleşmiyor. Bu da futbolun doğası." dedi. 

Son olarak Galatasaray’ın Bursaspor’u 5-0 yendiği maçta takımının 4. golünü atan ve bu sezon 7 gole ulaşan Podolski, Galatasaray'da oynamaktan asla pişmanlık duymadığını, kulübe ve Türkiye'ye kolay uyum sağladığını söyledi. 

Alman futbolcu, gelecek yıl Japonya'da forma giyecek olmasına da değindi. Podolski "Daha Galatasaray'da çıkacağım maçlar var. Lig bitecek, bir tatil yapacağım. Ondan sonra Japonya'yı düşünmeye başlayacağım." dedi. 

Türkiye'de büyük bir altyapı potansiyeli olduğuna dikkat çeken tecrübeli futbolcu "Bu potansiyel değerlendirilemiyor. Daha fazla futbolcu yetişmeli. Daha çok tesis, yatırım ve eğitmen gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray taraftarıyla özel bir bağı olduğunu belirten Lukas Podolski, sarı kırmızılı taraftarın kendisini unutmamasını istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...