Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı'nda polisin zor anları

Atatürk Havalimanı'nda polisin zor anları

GÜNDEM Haberleri

Parası olmadığı için ülkesine gidemeyen İran uyruklu yolcu kayıp bagajlarını bulmak için geldiği Atatürk Havalimanı'nda çaldığı bıçakla polise zor anlar yaşattı.

Birkaç gün önce İsviçre'nin Basel şehrinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen İran uyruklu İbrahim S. hem kaybolduğunu iddia ettiği kayıp valizlerini bulmak hem de ülkesine gitmek için Atatürk Havalimanı'na geldi.
Burada kayıp valizlerini arayan İbrahim S. Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde bulunan bir kafeteryada oturdu. Kafeteryadaki personelin bir anlık dalgınlığından faydalanarak orada bulunan bıçağı alan İbrahim S. derdini anlatmaya başladı.


1 SAAT SONRA İKNA EDİLDİ
Olay yerine gelen polis ekipleri İranlı yolcuyu elindeki bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Ancak yolcu kendisine yaklaşan polis ekiplerini geri çekilmesini, aksi takdirde elindeki bıçakla kendisine zarar vereceğini söyledi.
Polis ve yolcuların bir saat süren ikna çabalarının ardından elindeki bıçağı bırakarak teslim olan İranlı yolcu İbrahim S. ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Karakolu'na götürüldü. İranlı yolcunun buradaki işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...