Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dikkat! Metrobüs arıza yaptı, seferler durdu

Düzenleyen:
Dikkat! Metrobüs arıza yaptı, seferler durdu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bu sabah metrobüsle işe gitmek üzere yola çıkanlar kötü bir sürprizle karşılaştı. Metrobüs yolunda araçlar peş peşe uzun kuyruklar oluşturdu.

 Yenibosna'da arıza yapan bir metrobüs trafiği felç etti. Metrobüsler uzun kuyruklar oluştururken, vatandaşlar çareyi Sefaköy'den Yenibosna'ya yürümekte buldu.Yenibosna civarında bir metrobüsün arıza yapması nedeniyle metrobüs yolunda yoğunluk oluştu. Yoğunluk nedeniyle vatandaşlar yollara düştü. Seferlerin durması nedeniyle vatandaşlar Sefaköy'den Yenibosna istikametine doğru yürürken, metrobüsler uzun kuyruklar oluşturdu.Vatandaşlar, "Sefaköy'den beri yürüyoruz. Neden durdu bilmiyoruz. Ya E-5'e bir araç girdi, ya da herhangi bir araç arızalanması var. İnsanlar mağdur, görüyorsunuz" dedi.
Arıza yapan metrobüs olay yerine gelen çekici tarafından kaldırılırken, metrobüs yolu tekrar normale döndü.Dikkat! Metrobüs arıza yaptı, seferler durdu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...