Genç çiftçi hibe desteği başvuruları bugün sona eriyor

Düzenleyen:
Genç çiftçi hibe desteği başvuruları bugün sona eriyor

Ekonomi Haberleri

Köyden kente göçü engellemeye ve tarımda çalışan genç nüfusu arttırmaya yönelik olan hibe desteği için başvurular bugün sona eriyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2016-2018 yıllarını kapsayacak şekilde genç çiftçi projelerine 30 bin lira hibe verilmesini öngören Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı'nın 2017 yılı başvurularına yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bu yıl için Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı'nın bütçesini 483 milyon lira olarak belirlediklerini ve bu kaynağı 16 bin 100 genç çiftçiye kullandıracaklarını belirten Çelik, "Bu imkandan faydalanmak isteyen genç çiftçilerimiz için başvurular bugün sona erecek" diye konuştu..

Başvurular yapılırken erhangi bir ödeme yapılmayacak. Çiftçiler ön başvrularını https://gencciftci.tarım.gov.tr adresinden yapabilecekler. Kesin başvurular ise bağlı bulundukları il yada ilçe tarım müdürüklerinden şahsen yapacaklardır.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...