FETÖ lideri Gülen yine beddua etti

Düzenleyen:
FETÖ lideri Gülen yine beddua etti

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütüne karşı art arda vurulan darbelerden sonra iyice köşeye sıkışan FETÖ lideri Fetullah Gülen, beddua seansında kin kustu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün eli kanlı lideri Fetullah Gülen, 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminden sonra itirafçı olan örgüt üyelerine ateş püskürmüştü.

FETÖ İTİRAFÇILARINA...

"Ey itiraf adı altında iftirada bulunan talihsizler. Altın olmak varken posa durumuna düşenler. 2-3 günlük dünya hatırına ahiretini kaybedenler." diye itirafçı olan FETÖ'cülere seslenen Gülen yeni bir beddua seansı düzenlendi.

"ALLAH BELASINI VERSİN"

Amerika'daki malikanesinde örgüt üyeleriyle düzenlenen beddua seasında konuşan Fetullah Gülen, FETÖ'ye karşı yapılan operasyonları işaret ederek; "Bunu, bu hale getirenlerin Allah belasını versin! Bunların böyle olduğunu gördüğü halde susan dilsiz şeytanların, bunlara yağcılık yapan teologların, Allah onların da belasını versin! Çünkü tahribat, dinedir. Bunların din adına yaptıkları bu tahribatı, Hazreti Mehdi gelse, Hazreti Mesih gökten inse, zannediyorum çeyrek asırda, yarım asırda tamir edemezler." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...