Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY bu ile seyahat edecek yolcuları uyardı

Düzenleyen:
THY bu ile seyahat edecek yolcuları uyardı

YAŞAM Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolujet’in Trabzon’a gerçekleştireceği çok sayıdaki tarifeli sefer, Doğu Karadeniz’deki yoğun sis nedeniyle iptal edildi. THY, bölgeye seyahat edecek yolcuları olası sefer iptallerine karşı uyardı.

Trabzon’da etkisinin sürdüren sis, hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gün içerisinde bölgede yoğun sis nedeniyle tarifeli uçuşlarda yaşanan gecikme ve sefer iptalleri akşam saatlerinde de devam etti.

Olumsuz hava şartlarının etkisiyle THY’nin akşam ve gece saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan Trabzon’a gerçekleştireceği uçuşlar iptal oldu. Anadolujet’in Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan planladığı uçuşlar da hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Trabzon’a seyahat edecek yolcular için resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşım yapan THY, “Doğu Karadeniz’de yaşanan yoğun sis sebebiyle uçuşlarınıza ait güncel bilgileri kontrol etmenizi rica ederiz” uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...