Beckham için birbirlerini ezdiler, 7 yaralı

Beckham için birbirlerini ezdiler, 7 yaralı

SPOR Haberleri

Bir üniversitenin daveti üzerine Çin'e giden David Beckham'ı karşılamaya gelen yüzlerce Çinlinin oluşturduğu izdiham sonucu 7 kişi yaralandı.

Çin'in başkentindeki Şangay Tongki Üniversitesi'nin konuşmacı olarak davet ettiği eski futbolcu David Beckham'ı üniversite kampüsünde karşılamaya gelen yaklaşık bin Çinli ortalığı birbirine kattı. Onlarca Çinli sıkışarak nefessiz kaldı ve ölüm tehlikesi geçirdi. Bulunduğu araçtan iner inmez etrafta çığlıklar yükselmeye başlayınca herkes bir şeyler olacağının farkına varmıştı. Yüzlerce Çinli, David Beckham'ı yakından görmek için birbirini ezdi. Kalabalığı engellemek isteyen güvenlik güçleri ölüm tehlikesi geçirdi. Yaşanan ardebedede 3 polis memuru, 2 özel güvenlik görevlisi ve 2 öğrencinin ağır yaralandığı açıklandı. Şangay polisi olayla ilgili soruşturma başlatılırken 38 yaşındaki yıldızın katılacağı etkinlikler iptal edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...