Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Victoria Bonya, Özçivit'e kafayı taktı

Düzenleyen:
Victoria Bonya, Özçivit'e kafayı taktı

MAGAZİN Haberleri

Burak Özçivit'in fotoğrafına yorum yapan Rus model Victoria Bonya, yakışıklı oyuncunun sıkı takipçisi oldu. Özçivit fotoğraf koyar koymaz, Victoria yeni bir yorum yazdı.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in fotoğrafına yorum yapan Rus model Victoria Bonya, Burak'ın son paylaşımına da İngilizce olarak "Gözlerin" yazdı. Yorumu görenler "Fahriye Evcen'i çıldırmaya çalışıyor heralde" diye yorumda bulundu

YABANCI MODELLER EL BİRLİĞİ İLE FAHRİYE'Yİ DELİRTECEK

Daha önce İranlı model Mahlagha Jaberi, Burak Özçivit'in fotoğrafına "yakışıklı" yazmış, Fahriye Evcen sevgilisine İranlı modeli Instagram hesabından engelletmişti. Bu sefer de Rus model Victoria Bonya Burak Özçivit'i markajına aldı. Daha önce "nice" yani güzel yazan Victoria, Özçivit'in son fotoğrafına "gözlerin" yazdı. Bunun üzerine "Yabancı modeller el birliği ile Fahriye'yi kıskançlıktan delirtecek" yorumları yapıldı.
İşte Victoria Bonya'nın o yorumu:

Victoria Bonya, Özçivit'e kafayı taktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...