Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

22 kişilik grubun yakınındaki ağaca yıldırım düştü

Düzenleyen:
22 kişilik grubun yakınındaki ağaca yıldırım düştü

YAŞAM Haberleri

​Kütahya’nın Simav ilçesi Gölcük Tabiat Parkı'nda piknik yapan grubun yakınındaki ağaca düşen yıldırım büyük korkuya neden oldu.

Hisarcık ilçesinden Gölcük Tabiat Parkı'na pikniğe giden ve aralarında küçük çocukların da bulunduğu 22 kişilik grubun yaklaşık 50 metre yakınındaki çam ağacına düşen yıldırım korkuya neden oldu. Grupta bulunan Sağlık Memuru Mehmet Ali Kiraz, yıldırımın düşüşü sonrası özellikle küçük çocukların büyük korku yaşadığını söyledi. Kiraz, “Eş ve çocuklarımızla piknik için geldiğimiz Gölcük Tabiat Parkı'nda aniden hava bozup, serinleyince birkaç arkadaşla ateş yakmak için odun topluyorduk. O sırada aniden çakan şimşeğin ardından büyük bir gürültüyle çok yakımızdaki çam ağacına yıldırım düştü. Yıldırımın düştüğü çam ağacının kabuğu yukarıdan aşağı yanıp soyuldu. Düşen yıldırım esnasında özellikle çocuklar ve bizler çok korktuk. O anda aklımıza gelen duaları okuduk. Allah bizleri çocuklarımıza bağışladı” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...