Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da başkanlık seçimi yarın yapılacak

Galatasaray'da başkanlık seçimi yarın yapılacak

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü, Başkan Ünal Aysal'ın erken seçime gitme kararı almasının ardından yarın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapacak.

GalatasarayKulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yarın yapılacak. nbsp;Sarı-kırmızılı kulüpte başkan Ünal Aysal'ın sürpriz bir şekilde erken seçime gitme kararı almasının ardından gelişen süreçte, genel kurul üyeleri Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilecek genel kurulda sandık başına gidecek. nbsp;Aysal'ın tek aday olarak seçime girdiği genel kurulda, 8 bin 901 aktif üyeden kaydı açık ve aidatları ödenmiş 6 bin 585'inin oy kullanma hakkına sahip olduğu duyuruldu. nbsp;Üyeler, 12 sandıkta oy kullanacak. nbsp;Saat 10.00'da başlayacak genel kurulda üyeler oylarını saat 15.00'e kadar kullanabilecek. nbsp;Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında yarın 97. dönem yönetimini seçmeye hazırlanan Galatasaray, aynı zamanda 16. olağanüstü nbsp;seçimini gerçekleştirecek. nbsp;Galatasaray Kulübü'nün 34. başkanı olarak 14 Mayıs 2011 tarihinde olağanüstü seçimli genel kurulda göreve gelen Ünal Aysal, 3 yıl için seçilen ilk başkan olma özelliği taşımasına karşın, geride kalan 2 yılın ardından kendi kararıyla tekrar sandığa gitti. Yeni dönemde de başkanlık görevini 3 yıl sürdürmek için üyelerden oy isteyecek Aysal'ın, özellikle kurumsallaşma yönünde önemli adımlar atması bekleniyor. nbsp;Toplamda 97. dönem genel kurulunu düzenleyecek olan sarı-kırmızılı kulüp, 1926, 1931, 1932 (3 kez), 1934 (2 kez),1935, 1939 (3 kez), 1950, 1968, 1975, 2001 ve 2011 yıllarının ardından 16. kez başkanını olağanüstü seçimli genel kurulda belirleyecek.
Yönetimde 7 isim devam edecek
Ünal Aysal'ın yeni oluşturduğu yönetim kurulu aday listesinde, mevcut yönetimden sadece 7 isim devam edecek.
Eski yönetimden Ali Dürüst, Refik Arkan, Adnan Öztürk, Semih Haznedaroğlu, Celal Gürcan, Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak ile daha önce istifa eden Mete Başol listede bu kez yer almadı. nbsp;Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas, Sedat Doğan, Ahmet Ocaklı, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara ve Necati Demirkol ise yeni yönetim aday listesinde Aysal tarafından tercih edildi.
Aysal'ın yeni dönem için belirlediği yönetim, denetim, disiplin ve sicil kurulu aday listelerinde şu isimler yer aldı:
Yönetim kurulu: nbsp;


Asil üyeler: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas.


Yedek üyeler: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal. nbsp;


Denetim nbsp;kurulu: nbsp;


Asil üyeler: Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm.


Yedek üyeler: Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer.


Disiplin kurulu:


Asil üyeler: Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek.


Yedek üyeler: Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler.


Sicil kurulu: nbsp;


Asil üyeler: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu.


Yedek üyeler: Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...