Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray kasayı doldurdu

Galatasaray kasayı doldurdu

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı kulüp, bir yıllık konbine ve 3,5 yıllık loca satışının ardından 130 milyon dolar elde etti

Türk Telekom Arena, Galatasaray için darphane gibi çalışmaya başladı. Yeni stadına geçtiğinden beri ekonomik anlamda rahatlama yaşayan sarı kırmızılı kulüp, loca+kombine satışlarıyla bugüne kadar Türkiye'de görülmemiş bir gelir elde etti. Sarı kırmızılı yönetim, 52 bin kişi kapasiteli statta 41 bin kombine satarken 60 milyon Dolar gelir elde etti. Bunun üstüne locaların 3.5 yıllık süre için yeniden satılması da, kulübün kasasına 70 milyon Dolar gelir ilavesi yaptı. Loca sahiplerinin tümü yüzde 10'luk artışa rağmen sözleşme yenilerken, kısa bir sürede sarı kırmızılı kulübün kasasına sadece localardan rekor düzeyde bir gelir sağlandı.
Galatasaray Yönetimi, yarın olağanüstü seçime girerken, başkan Ünal Aysal'ın bu gelir tablosu ile eli fazlasıyla rahatlamış oldu. Başkan Ünal Aysal'ın, yarın yapılacak ve sadece kendisinin aday olduğu seçimde, üyelere kombine ve loca gelirleri hakkında detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Ayrıca elde edilen bu gelirin transfere harcanmayacağı ve banka borçlarının eritilmesi konusunda planlamamaya gidileceği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...