Hezimet sonrası istifa sinyali: Utanıyorum

Düzenleyen:
Hezimet sonrası istifa sinyali: Utanıyorum

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Çaykur Rizespor maçında aldıkları 6-0'lık mağlubiyetin ardından "Bu durumdan utanıyorum, yarın ben de bırakabilirim." dedi.

Bursaspor'da alınan 6-0'lık Çaykur Rizespor mağlubiyeti yeşil beyazlı camiada deprem etkisi oluşturdu. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Adnan Örnek de maç sonunda istifa sinyali verdi.

Örnek'in açıklamaları şu şekilde:

"Futbol adına konuşulacak bir şey yok. Problem devam ediyor. Problemi çözüp, Bursaspor'u ayağa kaldırmak lazım. Kısa vadede yapılacaklar belli. Bu formayı hak etmeyen oyuncular var. Bursaspor'un içinden genç kardeşlerimiz, ne varsa onlarda var. Utanıyorum, uzun yıllar alt yapıda çalışan biri olarak bu durumdan utanıyorum. Ama utanması gerekenler burada değil. Fazla söylenecek bir şey yok. Bu takımları bugünlere getirenlere teşekkür ederim. Başkanla konuşacağım, belki yarın bende bırakabilirim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...