Advocaat Hollanda'ya namağlup dönüyor

Düzenleyen:
Advocaat Hollanda'ya namağlup dönüyor

SPOR Haberleri

Hollanda milli takım teknik direktörlüğü Çarşamba günü resmen açıklanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ülkesine süper ligde derbi yenilgisi almadan dönecek.

Sezon sonunda sarı-lacivertli takımdan ayrılacağını ve bir daha kulüp çalıştırmayacağını söyleyen Advocaat, Hollanda Milli Takımı'nın başına geçiyor. Hollanda Futbol Federasyonu Teknik Sorumlusu Hans Van Breukelen'in yaptığı açıklamaya göre Advocaat'ın görevi Çarşamba günü açıklanacak. Advocaat, İstanbul'da olduğu için Breukelen'in düzenleyeceği basın toplantısında yer almayacak. Böylelikle Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası hiç derbi kaybetmeden ülkesine dönmüş olacak. Advocaat Beşiktaş ile ligde 2 kez berabere kalıp kupada oynanan tek maçı kazanırken, Galatasaray ile oynadığı 2 lig maçından içeride ve dışarıda galip çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...