Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'"da Beşiktaş maçı öncesi 4 kadro dışı!

Düzenleyen:
Bursaspor'"da Beşiktaş maçı öncesi 4 kadro dışı!

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan 5, bu hafta ise Ç.Rizepor'dan 6 gol birden yiyen Bursaspor'da 4 futbolcuya kadro dışı kalma cezası geliyor.

Bursaspor'da son 3 haftada alınan ağır mağlubiyetlerin ardından bugün alınacak kararla 3 yada 4 oyuncunun kadro dışı bırakılacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 6-0 mağlup ayrıldı. Son 3 haftada kalesinde 16 gören Bursaspor'da Teknik Direktör Adnan Örnek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kulüp başkanı Ali Ay ile görüşeceğini ve gerekenin yapılacağını söylemişti.

Deneyimli teknik adamın bugün Özlüce Tesislerinde Başkan Ay ile bir araya geleceği ve yapılacak görüşmelerin ardından 3 yada 4 oyuncunun kadro dışı bırakılacağı öğrenildi.

Bursaspor'

Takımda oynamak istemeyen oyuncular var

Öte yandan Teknik Direktör Adnan Örnek, maçın ardından dönüş yolunda basın mensupları ile yaptığı sohbette takımdaki bazı oyuncuların maçlara çıkmak istemediğini söyledi. Bu isimlerden birinin golcü oyuncu Deniz Yılmaz olduğu bildirilirken, bu sezon 4 golü bulunan 29 yaşındaki oyuncunun yanı sıra 2 yada 3 oyuncuya daha kadro dışı kararı çıkacağı belirtildi.

Bursaspor'

'Haklısınız' dedi gözyaşı döktü

Son iki haftada kalesinde 10 gol gören Bursaspor kalecisi Harun Tekin, Çaykur Rizespor'a 6-0 yenildikleri maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Milli kaleci, soyunma odasına giderken taraftarın tepkisine 'haklısınız' diyerek karşılık verdi.

Bursaspor, Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 6-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılarda maç sonunda ise duygusal anlar yaşandı.

Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in arkasında bulunan tribünden tepki tezahüratları yükselince milli kaleci 'haklısınız' diyerek karşılık verdi. Daha sonra soyunma odasına doğru yönelen Harun Tekin gözyaşlarını tutamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...