Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da 315 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Düzenleyen:
İstanbul'da 315 kilo uyuşturucu ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Esenyurt ve Büyükçekmece'de düzenlenen operasyonda 315 kilo uyuşturucu madde, 41 kilo 740 gram aseton ve 2 tabanca ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz cuma günü  Esenyurt ve Büyükçekmece'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Polis ekipleri, basın yaptıkları adreslerdeki aramalarında 236 kilo 240 esrar, 66 kilo 160 gram bonzai, 7 kilo 480 gram reçine esrar, 4 kilo 100 gram bonzai ham maddesi, 960 gram hint keneviri, 42 gram ecstasy hap, 41 kilo 740 gram aseton, 100 gram katkı maddesi, 2 ruhsatsız tabanca, hassas terazi ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında D.D.(42) ve İ.D.(38) yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan D.D. ve İ.D. sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekiplerinin bir adrese girmesiyle başlayan görüntülerde ekipler evde arama yapması ve kutular içinde uyuşturucu maddeleri bulması kameralarca kaydedildi. Ekipler daha sonra ele geçirdikleri uyuşturucu maddeleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü sergi salonunda sergileyerek görüntüledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...