Arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden liseli toprağa verildi

Düzenleyen:
Arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden liseli toprağa verildi

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde arkadaşı 16 yaşındaki Nilüfer Acar'ı sınıf içinde tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş eden ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşince bağışlanan organları ile 8 kişiye can veren 16 yaşındaki Hasan Can, Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde toprağa verildi.

Beyin ölümünün gerçekleşmesinden sonra organlarının bağışlanması dileği yerine getirilen Hasan Can'ın cenazesi babası Sargun Can tarafından Adli Tıp'tan alınarak memleketi Sakarya'nın Karasu İlçesi'nin Tepetarla Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Burada gencin ailesi taziyeleri kabul ederken, habercilerin fotoğraf ve görüntü almalarına izin verilmedi. Hasan Can'ın cenazesi, ailesinin evinden helallik alındıktan sonra Tepetarla Merkez Camisi'ne götürüldü. Hasan Can burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...