Kjaer'in rotası İtalya

Düzenleyen:
Kjaer'in rotası İtalya

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Simon Kjaer, Milan'ın transfer listesine girdi. Danimarkali stoperin derbi sonrasında İtalya'ya gitmesi kafaları karıştırırken; yönetim, henüz kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

Fenerbahçeli Simon Kjaer İtalya'nın ünlü kulübü Milan'ın transfer listesinde.

Serie A ekibi devre arasında da Kjaer'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Bu gelişme üzerine Simon Kjaer'in İtalya'ya gitmesi soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Danimarkalı stoperin gidişi, Milan ile masaya oturacağı şeklinde yorumlandı.

Ancak Fenerbahçe yönetimi, henüz kendilerine ulaşan resmi bir teklif olmadığını belirtti. Yönetim, futbolcularının da kendilerinin onayı olmadan başka bir kulüple görüşmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Simon Kjaer'in Fenerbahçe ile mayıs 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kjaer, Türkiye'deki kariyerinde istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekti. Deneyimli stoper, bu sezon sarı lacivertli formayla çıktığı 38 maçta 3 gol ve 1 asist yaptı. Kjaer, Fenerbahçe'deki ilk sezonunu ise 45 maç ve 2 golle tamamlamıştı.

Çinli iş adamları tarafından kurulan şirket, 800 milyon Euro karşılığında Milan'ın haklarını Berlusconi'den satın almıştı. Yeni yönetimin önümüzdeki sezon transfere önemli bir bütçe ayırması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...