Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başakşehir'in 'dip' takıntısı!

Düzenleyen:
Başakşehir'in 'dip' takıntısı!

SPOR Haberleri

Süper Lig'de sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrasında iyiden iyiye kızıştı. Puan tablosuna baktığımızda Beşiktaş zirvedeki yerini korurken 2 puan arkasındaki Medipol Başakşehir'in düşme hattındaki takımlara karşı kaybettiği puanlar dikkat çekiyor. Peki son 3 sıradaki takımla oynanan maçlar dışarıda bırakıldığında nasıl bir tablo ortaya çıkıyor, inceleyelim...

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta oynanırken zirvede yaşanan puan kayıpları ve galibiyetler zirve kapışmasını alevlendirdi. Zorlu Antalyaspor deplasmanından tek gollü galibiyetle dönen Medipol Başakşehir, zirvedeki Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 1'e çekmiş bir anlamda rakibini de baskı altına almıştı. Dev derbide Beşiktaş konuk ettiği Fenerbahçe'ye 90+4 yediği golle yakalanırken 90 dakika sonunda sonuca en çok sevinen kuşkusuz Başakşehir oldu.

Bu sezon özellikle ligin ilk 5 sırasındaki rakiplerine karşı gösterdiği performansla tebrikleri ve puanları toplayan Medipol Başakşehir, aynı başarıyı ligin dibindeki takımlara karşı sergileyemedi. Bu bağlamda MatchStudyTR'nin ele aldığı istatistiklerde küme düşme hattındaki üç takımla oynanan maçlar dışarıda bırakıldığında ortaya çıkan puan tablosu dikkat çekici.

Lacivert turunculu ekip, ligin son 3 sırasında yer alan Çaykur Rizespor, Adanaspor ve Gaziantepspor maçlarında 2 galibiyet-3 beraberlik çıkardı.(33.Haftada M.Başakşehir-Adanaspor maçı oynanacak.)

30. HAFTA İTİBARİYLE SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU

Bu 3 takımla oynanan maçlar çıkarıldığında puan durumu şu şekilde oluşuyor;

   TAKIMLAR                 PUAN 
Medipol Başakşehir       54 
Beşiktaş                            50 
Fenerbahçe                     46 
Galatasaray                    39 
Trabzonspor                   38 

Oluşan puan tablosunda Başakşehir zirvede yer alırken 4 puan fark oluşturduğu Beşiktaş, ligin dibindeki 3 takımla oynadığı 5 maçta da galip gelmeyi başardı.(33.Haftada Gaziantepspor-Beşiktaş maçı oynanacak.)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...